Fatbikes op locatie

Op zoek naar een leuke activiteit voor een unieke familie-of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest, toeristische tocht of schoolse activiteit? Dan is een fatbike huren een unieke ervaring! Ligt Raamsdonksveer nu uit de richting en wil je liever iets dichterbij huis doen? Wij brengen de fatbikes graag naar je toe! Geef alle adresgegevens aan ons door en ons team zorgt ervoor dat alle fatbikes op de goede locatie en tijd voor je klaarstaan. Ideaal toch?

De fatbikes worden keurig op de afgesproken locatie geleverd en na afloop van het evenement of uitje gewoon weer opgehaald. Is jouw startpunt anders dan het eindpunt? Geen probleem! Wij brengen de fatbikes waar je wilt en halen ze zonder problemen ergens anders weer op! Dit zorgt ervoor dat je vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Je hoeft niet meer te haasten en kunt lekker genieten van de uitgestippelde fietstocht.

Fatbike Verhuur Brabant heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van evenementen. Wat inspiratie nodig om jouw dagje uit compleet te maken? Wij helpen je graag met het samenstellen en organiseren van een perfect dagje uit met jouw gezelschap. Ook hebben wij vooraf al wat leuke arrangementen bedacht voor een leuk dagje uit in ons Brabantse land. Neem gerust eens een kijkje op onze arrangementen pagina.

 

De prijs van de fatbikes op locatie is afhankelijk van het aantal fietsen, de tijdsduur van de huur en uiteraard de locatie. Mocht je interesse hebben dan kun je geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen. Dit doe je door te mailen naar info@fatbikeverhuurbrabant.nl of te bellen naar 0162 – 727 040.